We hebben al verteld over de geneugten en verfijning van seks op de 20e eeuw. En in dit artikel zijn we sterk ouder dan twee dozijn jaar, we verbeteren de crisis van middelbare leeftijd en hebben we seks dichter bij «‎Herfst leven».

Alles is niet zo slecht als het lijkt, — Nu zorg je ervoor dat.

Niet eindig

Seks — Hij is als een trein. Op de een of andere manier ben ik begonnen met zo’n agressieve vergelijking. Laten we anders. Seks — Hij is als een lange reis in de trein, die zijn eigen fasen heeft.

Seks om 20 — Dit zijn bijeenkomsten voordat ze vertrekken, vreugdevolle wandelingen tegen de achtergrond van een langverwachte vakantie of terugkeren naar het favoriete huis, draden en de eerste emoties van de aankomende reis. Maar tegelijkertijd is dit een angst vergeten het ticket, maak een wagen en kom eerder, om zo te zeggen.

Seks op 30 — Het stopt bij kleine tussenstations waar je uit gaat rookt, opwarmen, je bent al onderweg, je geniet van het proces, de reizigers zijn je niet moe van je, je hebt je niet terug. Maar je bent een beetje bezorgd, gaat naar de peer en probeert je vertrek niet te missen.

Seks om 40 — Dit resterende deel van de weg. Je collega-reizigers zijn al moe, alle onderwerpen die je met hen hebt besproken, er zal geen dichtstbijzijnde stops zijn. Je gaat gewoon, je bent rustig, soms zo veel dat je alleen krachten hebt om uit het raam te kijken. En alles. Maar 40 jaar oud — Dit is niet het einde van de weg, het is zijn logische voortzetting, en ook in een intiem plan. Alles zal zeker niet zo eerder zijn — Maar het zal anders zijn, en het is ook goed.

Van Venereal tot Seniel

In de loop van de jaren, het niveau van aandacht voor hun gezondheid in sommige stijgt tot hysterisch. En dit is geen wilde wens om te beschermen tegen virussen, meestal is het gewoon de onvermijdelijke signalen die het lichaam u geeft, en helaas zijn de signalen meestal alarmerend.

Volgens het aardplan, dat evenzeer de rechten van beide geslachten, leeftijdsgerelateerde veranderingen in het lichaam in alle opzichten in alle. Vrouwen in het interval van 40 tot 50 (soms later) bedreigen de menopauze. Dit is nog een «‎grap» Natuur die niet dacht dat er ooit mensen langer dan 40 jaar oud kunnen leven en ze een gezond reproductief systeem nodig hebben. In feite functioneert de ovariële functies geleidelijk vervagen, oestrogeen staat minder uit, en in het algemeen komen er sterke veranderingen op in hormonale termen.

Het beïnvloedt seks behoorlijk merkbaar: de opkomende depressies dragen niet bij aan de speelse stemming, het libido kan een tijdje dalen (of in het algemeen, de afgrond), en als ze volledig verdiepen in details, wordt het seksuele leven in deze periode enorm land en pijnlijk.

Bij mannen verschijnt dezelfde erectiestoornissen met de leeftijd — Het object van het oneindige aantal grappen en het Corona-thema voor gags in de serie. Het is grappig dat een soort de helft van de reclameblokken op voetbalteamwedstrijden is gewijd aan de problemen van deze aard.

Het is de moeite waard zeggen dat dit probleem niet rechtstreeks met de leeftijd verbonden is. In de loop der jaren neemt het risico van andere ziekten toe, die bijdraagt ​​aan de stoornissen van de erectie (diabetes, vasculaire ziekten, hormonale stoornissen, enz.). Vergeet niet dat dergelijke problemen kunnen worden geassocieerd met psychologie, en dit is vrij bedroefd. Daarom moet u zich houden aan de positie: verslagen, maar niet gebroken.
In de eeuw van cholesterolproducten en een sedentaire levensstijl op weg naar seks kunnen problemen optreden niet alleen met geslachtsorganen, maar ook, natuurlijk, met een hart.

Leeftijd van 40 tot 50 wordt voor velen kritisch in dit opzicht. Het bereiken van een orgasme wordt soms gevaarlijk, omdat het hart en het schepen een ernstige last ervaren, vooral als ze niets doen op andere dagen, behalve het handhaven van het leven in het lichaam tegenover de monitor.

Gegarandeerd genot

Op het eerste gezicht lijkt alles erg verdrietig, maar haast je niet om wanhoop. Beslissen van zijn gezondheidsproblemen, bij 40 benadrukte je zuivelrivieren en gefermenteerde seksleven. Een ongemakkelijke seks op 20 is vergeten en ik wil hem niet herinneren, in 30 heb je al alles gekend, maar het is beter niet: waarschijnlijk, je bent druk met wat actief comfortabel is in het leven of zorg voor het kind. Maar na 40 word je een verbeterde versie van jezelf: alles in het leven is het allemaal gebeurd, de kinderen doen het of ze niet, of dat zijn ze niet. Je bent klaar voor alles en staat open voor elke ervaring.

Natuurlijk zal uw geslacht veranderen: het vereist de inspanning, een beetje langere streling en extra smeermiddelkosten. Maak je veertig jaar oude ledenwerk soms erg moeilijk, maar uiteindelijk word je vol.

Enkele leuke nieuws voor dames: volgens statistieken zijn vrouwen na 40 nog vaak getest dan in 30. Er is niets verrassends. Vrouw kent zijn lichaam, is niet aarzelend om dat te zeggen «‎Je moet dit doen, en dan zo», — Waarom tijd doorbrengen bij het proberen wanneer je meteen het resultaat kunt krijgen. Ja, en Partners zijn meestal ervaren en geduldig — Als gevolg hiervan wordt seks langere en hoge kwaliteit.

Plenitive charm of looptijd

Er is een mening dat vrouwen na 40 op grond van hormonale veranderingen ophouden te voelen om zich welkom te voelen, gewicht te krijgen, te houden om zichzelf te bewaken en uiteindelijk uit het seksuele gezichtsveld van de meeste mannen te voorkomen. Het is niet helemaal zo. Inderdaad, deze leeftijd in de hoofden van beide geslachten drukt op een alarmknop, waarna het zelfrespect kan lijden.

Vrouwen die met succes met de goedkeuring van hun leeftijd hebben gekoppeld, zijn echter nog sterker dan 20-jarige dames met een dunne taille. Younst is natuurlijk mooi met zijn directheid, maar we zullen eerlijk zijn: volwassenen, goed verzorgde vrouwen die al weten wat ze willen, en zijn niet verlegen om zichzelf te zijn, ze zien er niet minder aantrekkelijk uit. En op ons geluk, gebeurt het dichter bij 40 (en niet tevergeefs op pornafvallen zo populaire categorie MILF).

Enige stabiliteit en halo verhoogde seksualiteit en rond mannen op deze leeftijd. Dit is verbonden met het fenomeen van Daddy-Kink en alle verhalen over studenten die verliefd worden op de leeftijdsgenoten van hun vaders. Dus, absoluut, de tweede jeugd kan iedereen inhalen, maar zou niet in dit gevoel moeten worden gehoord. Relaties met een ervaren partner, wiens uiterlijk op uw leeftijd vergelijkbaar is met uw leeftijd en het pad reisde, zal veel emotie en vollediger zijn. En probeert eruit te zien als een jonge rapper in het gezelschap van je nieuwe Passia, zul je naar minst belachelijk kijken.

Achtervolg niet voor weg — Het is beter om jezelf te accepteren en de schoonheid van het seksuele leven van een volwassen persoon te waarderen. In 40 jaar is seks ophoudt om dienst te zijn, het verandert in een ritueel: een ontspannen diner, praat over het leven, lange, sensuele liefhebbende lessen en gesprekken over Kafka onder een sigaret in gonochy vellen van je bed. Over het algemeen seks in 40 — het is wanneer alles is inbegrepen.

VOOR ALTIJD SAMEN

Wat betreft het seksleven van echtgenoten, die al tien jaar oud zijn, en nog meer? Ja, niet alles is eenvoudig. Maar eerst heb je al de moeilijkste periode van samenwonen overwinnen — De eerste jaren van het huwelijk, die, door vreselijk toeval, meestal op roekeloze jeugd vallen.

En ten tweede zal sexy diesel niet constant zijn op de hoogste temperatuurpunten, en dit is normaal. Seks op dit moment — Niet alleen het proces zelf, maar ook zijn weerspiegeling: wat is er aan de hand waarom het minder waarschijnlijk werd dat u kunt proberen en welke sexy fantasieën losvallen.

Bij de eerste kennis is dergelijke dingen onwaarschijnlijk om onmiddellijk te komen, en hier zijn ze erg op de plaats. En laat je je niet lastig vallen, in de loop van de jaren heb je het lichaam van de partner naar elke vierkante centimeter onderzocht. Het is tijd om zijn gedachten te verkennen waarover je al die jaren kon doen en niet raden.

Samenvatten. Seks in 40 gaat voorbij bed en wordt iets groots. En je begrijpt dat alle voorgaande jaren moeten worden beschermd.Ak

Leave a Reply