Onder serieuze relatie begrijpen we het gezamenlijke leven dat bewust werd gekozen. Ze hebben weinig veel voor een jeugdige liefde, die je gek dreef op 18.

Ernstige relaties kunnen alleen bij een volwassen man zijn. Van die persoon, die zijn persoonlijkheid adequaat, zijn capaciteiten en zwakte kan waarnemen. Het is onwaarschijnlijk dat het in staat is, net gisteren kwam uit het instituut.

Als je begrijpt wat we en morgen ga je je leven binden met een meisje dat je je vrouw ziet, dan kunnen we je een beetje gebruiken — nu.

En als u al een geldige vechter bent en u kunt uw relatie met onze observaties niet verbinden, is het tijd om goed na te denken: misschien is uw verbinding niet ernstig genoeg?

Geen hysterie, geen drama

Bij volwassen relaties is er geen tijd voor de dram. Laten we ze laten degenen die tijd hebben om de hersenen naar elkaar toe te verwijderen en die geen werk heeft.

In plaats daarvan geven jij en je passasy de voorkeur aan kostbare energie aan meer belangrijke en aangename dingen zoals het plannen van een gezamenlijke vakantie.

Rugan gebeurt, maar het definieert niet de aard van dergelijke relaties, wat vaak gebeurt met die dieren die zich spontaan voelen.

Manipulatie, false, negeren elkaar — Al deze tools waarmee je de controle over een persoon kunt krijgen, zijn persoonlijkheid vernietigt. Dit gebeurt vaak

https://www.smartsol.nl/roken/

.

Maar serieuze relaties zijn onverenigbaar met vergelijkbare tactieken, omdat ze naar hen toe komen door de ervaring die geassocieerd is met de relaties van het verleden. En al daar al deze shit in bulk: constante schandalen, intriges, onderzoeken.

Rijpe mensen begrijpen dat dit allemaal niet nodig heeft en dat relaties ondersteuning voorstellen en elkaar niet langzamer worden. Een paar jaar en realiseer je het.

Ondersteuning bij inspanningen

Het is niet nodig om je toekomst voor dertig jaar vooruit te schilderen, maar we zullen moeten praten over de plannen en doelen. Dit is een prioritair onderwerp dat helpt elkaar te ondersteunen, dromen naar de realiteit belichamen.

Serieuze relatie — Dit is de Unie van twee onafhankelijke mensen die elkaar helpen bepaalde doeleinden te bereiken. Je helpt haar, en zij jij. E

Het is helemaal niet zoals de relatie tussen de parasiet en de eigenaar, die kan worden waargenomen in de periode van vroege liefde of in andere ongezonde vormen van relaties.

Je neemt altijd haar advies en je hebt jou

Eerder was je te koppig om advies te geven aan onze meisjes. Om een ​​of andere reden wilde je altijd het recht blijven en duisterden erin.

Maar na een jaar van een serieuze relatie verdwijnt dit alles. Niet alleen, want wanneer je het advies van de vriendin volgt, vertel dan ongetwijfeld haar vertrouwen en respect.

De zaak is ook in het nut van tips van je meisje. Het is onmogelijk om onmiddellijk een specialist te zijn in alle bollen van het leven. Ergens zul je achter haar achterblijven, en ergens is ze van jou.

Met andere woorden, je zult elkaar aanvullen.

Je denkt vaker over beveiliging

Eerder en dacht niet dat ze in je appartement konden breken en pijn je vrouw veroorzaken? Nu komen dergelijke gedachten constant.

En het punt is niet dat je paranoia hebt. JUST JE WORDT EEN Volwassene, uw relatie is nu serieuzer en begrijpt u dat de wereld — Dan de bodem die de gruwel bevat van verschillende niveaus van gevaar.

En nu koop je haar een gaskan, doe alarm op de deur, breng haar telefoon mee naar de lijst met contacten in geval van ongeluk.

Je leeft niet in angst, maar als een echte man die evolutie zelf was voorbereid op wat — Bescherm je huis.

Praten over de toekomst is niet vreemd

Toen je rustig praat over dingen die je een paar jaar geleden bang was, dan word je ouder.

Eerder was elke discussie over de toekomst geschokt, en de mogelijkheid om samen met één persoon samen te leven een vreemde perverse fantasie van de helft, die geen vrijheid wilde, geen onafhankelijkheid, geen vet eten met bier voor ontbijt, lunch en diner.

Maar nu kun je veilig praten over je plannen met een vriend, niet bang dat ze ergens van je zal gaan, omdat je weet dat ze bij je zal zijn.

Leave a Reply