Dit is gebruikelijk om te zwijgen in een mannelijke samenleving. Voor jongens vallen dergelijke dingen onder de onwettige morele code, die ze intuïtief volgen gedurende hun hele leven.

En ze zijn bang voor dergelijke situaties zoals vuur.

Regelnummer 1: Meisje / vrouw je beste vriend – Dit is een verboden grondgebied. Stap op haar of zelfs droom van het stappen van beladen met de meest ernstige gevolgen.

Veel jongens over zo denken er niet eens aan, waarnemen, zo’n vrouw waarnemen als een zuster of een verre relatief. Maar soms kan niets met gevoelens worden gedaan.

Stel je voor dat je een persoon ontmoet die volledig voldoet aan je ideaal. Een meisje waar je alleen maar kunt dromen. Ze is mooi, slim, met een prachtig gevoel voor humor, dus gloeit ook met liefde en zorg.

Je wordt alleen verliefd in één vermelding van haar, alert ervoor. Dit is chemie en geen bewuste keuze.

En hoe de reactie te stoppen wanneer het plotseling wordt geleerd dat dit een liefhebber is van de beste vriend? Maar dit, natuurlijk, falen.

Het is onmogelijk om het te verslaan op morele en ethische overwegingen, en stop iets om bijna onmogelijk te ervaren. En dan begint het spel waar iemand drie probeert te misleiden: de beste vriend, het meisje en, in de eerste plaats.

Vaak merken mannen geen veranderingen in hun vrienden en worden ze niet verdacht van een verborgen bedreiging. Ze nemen vrijelijk geliefden voor alle partijen en voelen zich absoluut comfortabel. Meestal is het niemand om een ​​meisje te vermoeden.

Ze vangen deze blikken voor zichzelf, die ondubbelzinnig praten over gevoelens. Hij is tenslotte moeilijk om niet naar degene te kijken waar jullie allebei van houden.

Je beste vriend is moeilijker. Denk niet, vergeet niet, zelfs voor een tijdje dat je veel gemakkelijker bent vergeten, omdat het niet voor onze ogen is.

En wanneer ze dichtbij is, is het een permanente verleiding. Het lijkt hem dat hij af en toe kijkt, bij toeval, zonder achterdocht, maar in feite doet hij het vaker dan gewoon. Hij doet het openlijk. Hij geeft zichzelf uit.

Een ander gevaarlijk moment – Gezamenlijke jongens. Elke gebeurtenis met betrekking tot verlies van controle is beladen met triest nieuws. Heel vaak zullen vrienden erachter komen dat ze van hetzelfde houden, net op dergelijke feesten.

Tenslotte wordt je beste vriend gemakkelijk en vrijelijk, hij begrijpt dat al zijn innerlijke panty’s en weerstand tot nu toe en mistig zijn dat je kunt ontspannen. Vriendelijke knuffel een geliefde. Grap over je gevoelens.

Die een dronken in moreel verraad zal vermoeden? Maar het is hiervan dat alles begint. Rubrev, je vriend voelt geen spijt van het geweten, hij zal beslissen dat zijn verdomde geluk.

Kan worden gezegd dat hij gelukkig was – Het was gemakkelijk in de ziel, in mijn

hart is geen scène, mijn geliefde meisje was in de buurt.

Daarna begint hij op het mes te lopen. Hij zal op zoek gaan naar een afgelegen ontmoeting met haar. Zal niet lopen met roken met jongens naar het balkon, gooit het naar het huis, omdat hij zogenaamd «Onderweg», Zal feliciteren met al deze Fools-vakanties. Hij zal haar gevoelens ervaren, wacht wanneer ze alles zal begrijpen. En dan een kwestie van morele keuze – Je meisje. Ze kan zwijgen, niet om de beste vriend te halen, maar stevig op zijn plaats. Misschien vertelt iedereen alles, bang om alleen te blijven met een nieuwe achterkant.

En misschien lijkt het niets te zijn, alsof het uitnodigen van de beste vriend van zijn vriend naar een nieuw spel, waar beiden het vreselijke geheim kennen en opgewonden zijn van het feit dat niemand anders hen vermoedt. Als het derde is gebeurd, dan doen de moeite niet. Iemand zal zeker lijden, willekeurig laten.

Omdat mannen niet weten hoe ze dergelijke spellen moeten spelen als ze echt iets voelen voor het meisje. Zij, zoals een stomme ram, gaan naar het groene licht, het begrijpen van de semi-assen, niet kennen van de regels.

In deze situatie riskeert het meisje om met niets (en met iedereen) te blijven, omdat haar onschuldige grap, haar onschuldige overwinning in de spaarvarken van de veroverde harten zal haar echte gevoelens kosten.

Het is jammer dat in deze liefdesdriehoek echt van alle drie houdt, en alle drie wensen elkaar niet kwaad. Ze zijn op zoek naar een manier om te behouden en te vriendschap, en liefde en eer, maar zullen alles verliezen – Hoewel in werkelijkheid niet de schuld is.

De enige juiste manier – Probeer niets te verbergen, maar om alles te zeggen zoals het is. Vrienden moeten samen eerlijk zijn, zelfs als er een en dezelfde geliefde tussen hen is.

Leave a Reply