Je zult verrast zijn, maar zelfs zulke banale dingen zoals bier en spiegel kunnen mannelijke orgasmes helderder maken dan de UW CMA-ster (het wordt beschouwd als de helderste in het universum en schittert 860 duizend keer de zon).

Soortgelijke stukken, op het eerste gezicht gewoon, zo veel dat we eerst het belangrijkste moesten kiezen en vervolgens in groepen sorteren: eten, drinken, vervaagde dingen enzovoort.

Voedsel (+ 2%)

Producten: gedroogde honden, geroosterde pinda’s, kalkoenvlees, bananen en zuivelproducten
Wanneer er is: een keer per dag
Waarom: voor helderheid van emoties

Voer op deze dingen die we je niet alleen forceren voor de lol, maar omwille van de aminozuren in hen. Het is noodzakelijk voor de productie van het hormoon van de vreugde van serotonine, evenals voor de vorming van nicotinezuur (vitamine B3), die deelneemt aan het metabolisme en de vorming van immuniteit. Stel je voor een moment voor dat je in de aanval bent van onzin alle nachtjes duurde bakstenen — Palmen zijn vreselijk vies, en ik wil nog steeds niet drinken. Tegelijkertijd heb je maar één glas water. Wat ga je doen? Natuurlijk, dalend dorst. Maar als je twee gevulde bril had, zou waarschijnlijk de tweede gaan wassen. Zet gewoon je lichaam aan. In zijn domheid gelooft hij dat het metabolisme met immuniteit belangrijker voor je is met emoties, en daarom, met een tekort aan tryptofaan, het is allemaal op synthetiserende B3. Dientengevolge, dat de mijnbouw van vreugde niet stopt, zou tryptofaan in u twee glazen moeten zijn, dat wil zeggen, met een overschot. In de bovengenoemde producten is de wonderbaarlijke stof in onlangs grote hoeveelheden opgenomen.

Producten: rundvleeslever, boekweitpap, avocado, groene uien, salade
Wanneer er is: een dag voor seks
Waarom: om zenuwimpulsen te verbeteren

Het voorgestelde eten is het eten van vitamine B5, dankzij welke neurotransmitters in je zijn gesynthetiseerd. Ze helpen de hersenen niet te verliezen met de penis (en integendeel), waardoor de autoriteiten nerveuze impulsen kunnen uitwisselen.

Producten: amandelen, kippeneieren, rundvlees, kabeljauw en pompoenzaden
Wanneer er is: voor 3–4 uur voor seks
WAAROM: Minder zorgen in bed met onbekend en sneller om voor de tweede keer te herstellen

Dat verenigt dergelijke fruit zoals amandelen en kabeljauw? Een ander aminozuur, deze keer – Tyrosine. Niet alleen zal ze je kalmeren, dus verander ook in adrenaline. Met hem word je niet te moe en krijg je liever de kracht om de ontlasting te repareren. Goed, of om naar de buur te gaan en opnieuw seks te hebben. Trouwens, tyrosine wordt beter geabsorbeerd met vitamine C, dus vergeet niet om een ​​salade van Bulgaarse peper of drinkdiner met sinaasappel vers te bestellen.

Drankjes (+ 3%)

Bier drinken
Waarom: voor helderheid van het orgasme

Accumuleren in jou, koesterde 0,5 strekking de blaas in zo’n mate dat het druk begint te zetten op de prostaat en kleine bekkenspieren. Resultaat – Extra sensaties tijdens het orgasme! Natuurlijk kan in plaats van een schuimdrank een kamillethee worden geadviseerd of een andere diuretische remedie van de apotheek, maar om de een of andere reden leek het ons dat u niet zou evalueren.

Drankje: «Bloody Mary»
Waarom: omwille van ontspanning en toenemende verlangen

Cocktail is om twee redenen goed. En als je helemaal accuraat bent, dan zelfs in drie. Ten eerste kan tomatensap het niet-loopneus aantal licopine-carotenoïde hebben. In jou is hij verantwoordelijk voor de toestroom van bloed aan de autoriteiten, inclusief waarover je dacht. En terug – naar penis, dus erectie vandaag heb je vooral erectiel. Ten tweede, in de juiste gekookte «Maria» Acute kruiden en tabasco saus (maak chili pepers). Observeren wanneer urine, de overblijfselen van acuut irriteren de urethra, en deze irritatie is erg als seksueel. Ten derde is het drankje versierd met selderij. Terwijl de barman geld van je jas en telefoon uit je jas zal trekken, eet je onmerkbaar een overdekte pekel (we zijn nog steeds over selderij). Het is rijk aan selenium, wat u zal helpen krachtig en winterhard te zijn. Ten slotte helpt een klein deel van alcohol te ontspannen.

Drink: suikerkoffie
WAAROM: JUTEERD EN COPE MET EERKING

Tegen het einde van de werkdag, als je maar geen seks hebt op het kantoor, is het lichaam niet zo vers en wil het slapen. Dus als niet om te krabbelen in het midden van de geslachtsgemeenschap, drink koffie. Cafeïne is verantwoordelijk voor opgewektheid, en Zemfira zal als een kalmerend middel presteren. Dat is, vergeef, glucose.

Primaire dingen (+ 3%)

Ding: akoestisch systeem
Waarom: om plezier te vergroten in geslachtsgemeenschap

Zelfs tijdens zo’n belangrijk ding, zoals seks, is je innerlijke oor niet uitgeschakeld, maar peeps jelly, of liever, uitbarstingen. Profiteren van het. In onze vestibulaire apparatuur die een ronde buidel looft — Sakkulyus. Er is een theorie dat hij de vibratie vangt (inclusief bas en luide geluiden), en vervolgens zorgvuldig overdraagt ​​ze naar het centrum van plezier, het versterken van emoties.

Ding: spiegel
Waarom: om te genieten van het lichaam van het feest­zenuwen in verschillende hoeken

Vestig het tegenover het bed. «Waarom de spiegel, als het hier is, beide van mijn vrouwen voor me liggen?» — Je vraagt ​​je. En we zullen de vraag van de vraag beantwoorden! Vertel me hoe anders dan niet met de hulp van een spiegel, je in staat bent om de borst van de partner te bewonderen tijdens doggi-stijl, overweeg haar benen op een zendingshouding of kont wanneer het meisje op de hoogte is? Hetzelfde!

Ding: lamp
Waarom: om een ​​meisje beter te zien

Natuurlijk is ze graag in de slaapkamer in de armen van volledige duisternis, en na seks vergiftigde ze onmiddellijk in het vel verschuldigd «Ik heb een buik, cellulitis en één tepel bleker dan alle anderen». Maar wat voor soort buzz van seks in de mgl? Over hetzelfde succes dat je niet kunt kopiëren met deze schoonheid, maar met Cher of Masha Rasputina.

Speciale gereedschappen (+ 4%)

Ding: Poppers
Waarom: voor euforie tijdens seks en verbeterde sensaties met een orgasme

Aanvankelijk poppers — De slangtitel van alkylnitrite, die werd gebruikt om angina te behandelen. Maar de substantie vanwege zijn veiligheid werd snel verwijderd uit de lijst met geneesmiddelen en begon te verkopen in sekswinkels. Eén inhaleert uit de pot (de inhoud van de inhoud om in te ademen, niet het) is genoeg voor u voor de komende paar minuten dat u euforie, aangename duizeligheid voelde en meer sensaties tijdens het orgasme ervaren vanwege de versterking van de bloedstroom. Als u van plan bent om ejaculatie meer dan 120 seconden te bedwingen, zet u gewoon de open verpakking van alkylnitis bij het bed.

Ding: aromatische oliën
WAAROM: Om plezier te vergroten tijdens geslachtsgemeenschap

Dergelijke aroma’s zoals Ylang-Ylang, Muscus, Jasmine en Sandaal, behoren tot natuurlijke afrodisiaca, en dat zegt het allemaal. Neem voor seks een bad

met essentiële oliën van deze planten — En je zult gelukkig zijn!

Tien: crème voor het versmallen van de vagina
Waarom: om het gevoel te versterken

Omdat de zenuwuiteinden door de penis zijn gedispergeerd, zal het beter zijn als het strak in contact is met alle muren van de vagina. Dit kan worden bereikt door speciale gels en crèmes uit de apotheek (mini-v, vagina wellness). Zoals je het begrijpt, zou het meisje ze moeten gebruiken.

Meisje (+ 4%)

Wat te doen: zet het aan de zijkant
Waarom: voor optimale druk op het zenuweinde van de penis

Zoals we al hebben geschreven, drukt haar seksuele lichaam op je ongelijk. Maar je hebt de mogelijkheid om zo veel mogelijk contact te maken. Om dit te doen, moet je het feest invoeren­zenuw over de kiemslippen, dat wil zeggen, het aan de zijkant zetten.

Wat te doen: Kiss
Waarom: voor extra sensaties

Kusjes tijdens seks garanderen een toename van emoties, sinds lippen — De focus van gevoelige zenuwuiteinden.

Wat te doen: Breng het tot een orgasme
Waarom: alles is hetzelfde

We hebben dit artikel uiteindelijk specifiek achtergelaten, omdat op het eerste gezicht volledig in tegenspraak is met het concept van het artikel, omdat, volgens haar, het plezier je zou moeten ontvangen, en niemand anders. Maar we leggen ons niet uit dat de nader de partner tot het bereiken van het orgasme, hoe sterker zijn vagina is versmald en hoe sterker zijn muren op de penis worden gezet. En dienovereenkomstig het helderder je orgasme. Waar!

Leave a Reply